Mikael firade 50 år som estradartist 2018. Den 17 januari 1968 när Mikael fyllde 19 år, debuterade han som estradartist i Finland på showrestaurangen Fiskartorpet, med sin far Ulrik och syster Ulla. Under 2018 kommer Mikael ge en mängd konserter iom detta jubileum. Den 17/1 2018 spelade Mikael på ett fullsatt Vellinge Konserthus och fick en massa fina ord skickade till sig.

mikael50.jpg

"En helt fantastisk, magisk afton! Borde spelats in av Svt. Men där vet man förstås i vanlig ordning inte vad som rör sig på nöjesfronten utanför Stockholm. Vi som hade lyckan att vara i Vellinges fullsatta Konserthus var väldigt glada när vi åkte hem! Så underbart härligt och musikaliskt artisteri av familjen Neumann med gästerna Kjell Edstrand och Lasse Holm."

"Ett stort tack för en lysande föreställning i onsdags. Nu förtjänar ni en rejäl semester i Indien."

"WOW … Vilken fantastiskt underbar 50 års show Du bjöd på tillsammans med dina medmusikanter!!!! Vi var helt upprymda efteråt och imponerade av ditt artisteri och musikantskap!! Det var längesedan jag njöt så tillfullo av en helkvälls föreställning, GRATTIS GRATTIS!"

"Tack för din underbara föreställning, vilken bragd du är helt fantastisk!  Intressant med all historia om dina käresta och musiker!"

"Det är jag som ska tacka dig för en helt fantastisk föreställning. Du är helt magiskt bra!!!!! Världsartist är understatement."

"Stort, stort tack för en helt fantastisk kväll! Vi är fortfarande på gott humör."

"Du gjorde det så fint och personligt."

"För en förtjusande föreställning och hoppas födelsedagen får ett välförtjänt slut. Njut av dagen."

"Vilken kväll det blev! Vi blev imponerade!"

"Det finns bara ett ord LYSANDE! Stort för en enastående show."

"VILKEN JUBILEUMFÖRESTÄLLNING DU BJÖD PÅ I GÅR! Kul concept för en resumé över ett 50-årigt artistliv - härliga nedslag i din omfattande produktion. Vi som känner dig njöt av att uppleva en äkta, naturlig, avspänd, rolig, träffsäker, professionell, familjekär och mångsidig scenartist."

"Mikael - Du är en riktig "Entertainer" - Du äger scenen - skämten är fina - tempot balanserat och publiken var som vi imponerade. En eloge även till pianisten. Grattis än en gång till en föreställning, som hela det svenska folket borde få möjlighet att ta del av i en TV produktion från en av föreställningarna. Det "Ni" har producerat är en del av svensk musik och underhållnings historia och bör dokumenteras för eftervärlden - så är det bara."

"Ett jättestort TACK för en fantastisk föreställning igår på Vellinge Konserthus! Helt otroligt, imponerande……. . Förmodar att du sovit riktigt gott i natt! GRATTIS en dag för sent!"

"Tusen tack för en fantastisk föreställning igår. Vi njöt i fulla drag av musik och "roligheter".